Od ideje do izvedbe


Ustvarjanje nečesa novega se vedno začne z idejo - inovativno idejo

Lesena kad za kopanje - Od ideje do izvedbe

Z umestitvijo lesene kopalne kadi bo okolica doma, vrt ali posamezna nastanitvena kapaciteta, oživela kot prostor iz najlepših sanj: kraj za umirjen počitek, mesto za otroško igro ali pa za razposajene vrtne zabave čez vse letne čase.

Ustvarjanje nečesa novega se vedno začne z idejo - inovativno idejo. Zamislite si v kakšnem vrtu ali terasi bi najbolj uživali.

Pri načrtovanju okolice doma arhitekti upoštevajo strankine navade in želje ter predlagajo rešitve, ki so najprimernejše za življenjski slog klienta. Vsak vrt je izziv za oblikovanje in hkrati unikatna stvaritev v povezavi človeka in narave.

Ali imate za urejanje vrta veliko ali malo časa, ali radi zajtrkujete zunaj na terasi, ali radi prirerajate vrtne zabave, se radi sončite ali raje poležavate v senci, potrebujete pasjo utico, otroška igrala, leseno kopalno kad, bazen, ali ribnik... Ideje za vrt bodo kar same oživele in z morebitno pomočjo arhitekta pomočjo postale resničnost.

Vivatubs vroče lesene kadi se lahko popolnoma integrirajo v vaš vrt ali teraso.

Predstavljamo vam nekaj idejnih zasnov za vrhunske lesene kadi Vivatubs. Kopalno leseno kad je možno postaviti samostojno, ali pa se jo delno ali v celoti vgradi. Ta predstavitev vam je lahko navdih, ki vam pomaga izbrati pravi model glede na želje in prostorske možnosti pri prenovi vrta, terase in ureditve okolice. Za strokovno pomoč od idejne zasnove projekta do izvedbe nas lahko kadarkoli kontaktirate. Naši zunanji strokovni sodelavci vam bodo z veseljem pomagali pri načrtovanju in izbiri ustrezne rešitve.

Damijan Koprivc
064/181-840