Zdravilni učinki vroče vode in nasvet ljudskega zdravnika.

Ključna prednost postopka naše izdelave!
20/11/2018
Ključna prednost postopka naše izdelave!
20/11/2018
Prikaži vse

Zdravilni učinki vroče vode in nasvet ljudskega zdravnika.

  • Medicina danes uporablja vroče kopeli za zdravljenje revmatičnih obolenj in mišičnih obolenj, kot so artritis, poškodbe hrbtenice in posledic kapi ali paralize.
  • Uporaba vroče kadi nam po napornem delovnem dnevu, polnem stresa, ali po večjih psihofizičnih naporih in športnih dejavnostih, omogoča lebdenje v toplem vodnem objemu. Vrtinčenje vode nam povrne moči, nas sprosti in napolni s pozitivno energijo.
  • Gibanje v vroči vodi se kaže v izboljšanju prekrvavitve celega telesa, sproščanju in krepitvi mišic, ter blaženju in odpravljanju bolečin v hrbtenici in sklepih. Ugoden vpliv se odraža v večji gibljivosti sklepov in pri izboljšanju stanja pri degenerativnih boleznih hrbtenice. Rehabilitacija stanja po poškodbah in kirurških posegih na gibalnih organih je hitrejša.
  • Vpliv pritiska vroče vode na vegetativno živčevje, omogoča sprostitev in psihično umiritev, odpravo glavobola, stresa in nespečnost.
  • Gibanje v vroči vodi povzroči t.i. refleksoterapijo, katere posledica je nemoten pretok energije po telesu, sproščanje endorfinov ali hormonov sreče, lajšanje simptomov depresije in simptomov revmatičnih obolenj.

Daljša uporaba vroče kopalne kadi lahko povzroča pregretje telesa. Ljudje z resnejšimi zdravstvenimi težavami, srčni bolniki in nosečnice se morajo pred uporabo posvetovati z zdravnikom.

Nasvet ljudskega zdravnika!

Domov