Naše prednosti


Edinstvenost izdelave

Lesena kad - Naše prednosti

Vrhunsko kakovost lesenih kadi Vivatubs zagotavljajo znanje in izkušnje slovenske mizarske obrti s skoraj 60-letno tradicijo. Pri izdelavi se še danes uporablja stara tehnika izdelave, ki temelji na izjemni natančnosti in trdnosti spojev, zato vam vašo kopalno kad na izbrano lokacijo dostavimo že v celoti sestavljeno in pripravljeno za uporabo.

Vsako leseno kad Vivatubs testiramo za vodotesnost, ki je poleg kakovosti macesnovega lesa ključen pogoj za zanesljivost uporabe in izjemno dolgo življenjsko dobo - 20 let in več brezskrbnega razvajanja.

Vivatubs prinaša še eno pomembno prednost. Večina kadi na tržišču pred uporabo zahteva dva- do trikratno polnjenje kadi, dokler se les ne napoji z vodo in tako kad ne prepušča več. Ravno zaradi vzdrževanja vlažnosti lesa mora biti kad tudi pri nadaljnji uporabi vselej in v celoti napolnjena z vodo. Pri Vivatubs kadeh vam zaradi načina izdelave lepljenja ni treba imeti v celoti napolnjene, saj ni tveganja zaradi izsušitve ali puščanja. Glejte sliko čisto spodaj.

Edina skrb in primerno vzdrževanje za dolgoročno uporabo Vivatubs lesene kadi sta, da je v njej vedno vsaj 5 cm vode.