VROČE LESENE KOPALNE KADI

Ali si tudi vi želite namakati noge v vroči vodi?

Z Vivatubs leseno vročo kopalno kadjo boste obogatili svoje življenje in življenje vaših gostov z novo dimenzijo drugačnih doživetij.

Za razposajene vrtne zabave čez vse letne čase!

Ne glede na vrsto dogodka, za zabavo, za rojstni dan, družinsko praznovanje, termalni tretma za vaše otroke, za praznovanje porok, obletnic, za zabave in team building dogodke, naše vroče kopeli v naravnem ambientu vedno naredijo posebno vzdušje z WOW efektom.

Vroče kopeli so namenjene uživanju, sprostitvi ali poživitvi posameznikov, družin in prijateljev. Celotno wellness izkušnjo lesenih vročih kadi zaokroža še njen naraven videz, ki pooseblja eleganco in brezčasno lepoto večnega lesa.

Uporaba vroče kadi nam po napornem delovnem dnevu, polnem stresa, ali po večjih psihofizičnih naporih in športnih dejavnostih, omogoča lebdenje v toplem vodnem objemu. Vroča voda nam povrne moči, nas sprosti in napolni s pozitivno energijo.

Nakup lesene vroče kopalne kadi je lahko ena vaših boljših odločitev in nedvomno korak k bolj kakovostnemu življenju, saj vam omogoča lasten wellness – kraj mirnega duha in sproščenega telesa.

Preverite ponudbo